Helgen

Så har det varit helg igen. Alltid lika skönt och den går alltid lika fort.

Slutade 13:00 på fredagen, mycket skönt att sluta tidigt på fredagar. For hem och donade lite, till Kvantum för att helghandla.
Sen hem, somnade på soffan som en stock. Masade mig upp efter en stund och bakade en morotskaka som vi skulle ta med oss till mamsen på lördag när vi ska dit och äta.
Sen blev det till att sätta igång med middagen, ett nytt recept jag aldrig testat förr. Sådär tycke jag men de andra (Tina & Pär) tyckte det var gott.
The och choklad och lite tjejfnitter blev en perfekt avslutning på fredagskvällen innan jag stupade i säng strax efter 22:00.

Igår var syrran och jag till Sundsvall. Syster inhandlade ny vinterjacka och jag hittade lite smått och gott. En söt klänning, några basplagg och en ny sport-BH - duktigt!
Hemma vid 15-tiden, vilade lite i soffan innan Pär som jobbat till 16:00 kom hem och då for vi ut på maln för middag med familjen. Mysigt och gott.

Pär hamnade på fest och senare på Stadt och Takida, medan jag och T delade på en flaska rött vin, stängde av ljudet på TV'n och pratade om allt och lite till i ca 4 timmar utan uppehåll. Så himla mysigt och jättetrevligt - som vanligt.
Jag är glad att jag har dig vännen, du betyder massor för mig!

Idag är det söndag. Pär ska städa bilen (som vi ska sälja!) och jag ska plugga lite och sen hoppas jag på att få gå en prom med T.

Imorn är det ny vecka. En vecka med många bedövningar hoppas jag! =)

CIAO!


Nu får det FAN va nog!

Tillbaks på ruta ett......


Hänvisar till inlägget: "Lagen om alltings jävlighet"



Fy satan, livet är ta mej tusan inte rättvist....

Heeelg!

Japp, nu är det lördag och helg. Kom hem i torsdags efter min sista Falun-vistelse för 5 veckor framöver för på måndag börjar praktiken!
Det ska bli skoj, men ssamtidigt känner jag mig lite stressad över att jag intek ommer hinna med allt, men jag håller alla tummar att det ska gå bra...

Igår pluggade jag på en hemtenta, lunchade med Karro på JAMBO och sen hämtade jag Tildan på skolan. Vi hade en trevlig eftermiddag tillsammans med dataspel och byggning av pärlplattor.
Åt middag med syster och Per - tacos, mums!
Sen fick min goda vän Karro med mig ut på Stadt av nån underlig anledning, jag skulle ju inte ut....
Men trevligt var det och jag hittade 40 :- på gatan på vägen hem, sweet!

Idag ska jag åka till Hassela och till min stuga, jag har längtat efter den så länge nu. Var en evighet sen jag var där, kommer inte ihåg sist det var...
Sen ska jag få träffa Thyran oxå, henne längtar jag nästan mer efter. Ho nhar börjat gå nu oxå det lilla sockret, och hon fyller 1 år om två och en halv vecka - sjukt fort har det gått. Hon föddes ju nyss!




Nu ska jag packa min lilla väska och bege mig så snartjag kan och vågar sätta mig bakom ratten.

Trevlig helg! /H

Nu får det va nog

Nu har JAG löst det - IGEN...

Lagen om alltings jävlighet!

Just när man ordnat och strukturerat så allt ska flyta på.....

Man har fixat och donat, till och med haft lite flyt med skol-schemat och till slut ligger alla bitar på plats......
 
"Ja, det här ska nog gå bra", tänker man. "Jag får jobba lite intensivare, men det löser sig ju"!
Till vilken j*vla nytta????

Bara för att man i en handvändning ska bli varse att det inte alls kommer gå bra, nån sate har ändra i MIN plan utan att meddela MEJ!

Nu orkar jag inte mer, jag skiter i det helt enkelt.

FY SATAN VAD FÖRBANNAD JAG ÄR JUST NU!

Just do it!

Long time no see.......

Nu var det dags att uppdatera lite igen. Tiden går för fort nu och jag hinner inte med...

Förra veckan var en tuff sådan. Skola mån-ons med examinerande seminarier, muntliga framföranden osv. Men som vanligt så löser sig det mesta om man tar en sak i taget och andas med båda brösten.
På ons-em tog jag tåget i motsatt riktning mot vad jag är van, mot Stockholm. Från Centralen till Slussen och sedan buss 437 ut på Värmdö och Lillsveds folkhögskola (mitt i skogen).

Nu väntade 4 dagar med F&S-ledarutbildning. Roligt men otroligt utmattande för både kropp och själ. Dagarna började 8:30 och slutade runt 20:30. Deras innehåll kan bäst beskrivas med träningspas x 2/dag och teoripass/föreläsningar x massor/dag.
Jag somnade gott på kvällarna och ankomstdagens förtret över att det inte fanns nån TV på rummet glömdes bort  fortare än kvickt.


image125


Igårkväll anlände jag till mitt hem och min älskling. För att sedan åka igen imorse till Falun. Men jag fick ju dock 11 hela timmar hemma i Hudiksvall......
Nu är det ändå bara en dag kvar och imornkväll beger jag mig hemöver för en längre tid. Ska bli otroligt skönt att slippa leva i en resväska, slippa en säng som är stenhård, slippa en dusch med noll tryck så man inte kan tvätta håret och framförallt få sova ut på morgonen och va med min gos!

Nu är det bara att ladda inför nästa kurs om ca 4 veckor, heja, heja!

Over and out!