ME = A HOUSEOWNER

Jag äger ett hus..........








...........bara så ni vet! =)

1 down 2 to go...

Nu är bordsplaceringen till bröllopet färdig och tillfredställande, hoppas jag! Vi har i alla fall haft målsättningen att alla ska få så trevligt som möjligt.

Idag ska E & P träffa prästen och sen ska jag förmodligen få lämna in kyrkoprogrammet och placeringskorten på tryck imorn! I like it.
Det är så härligt att få saker och ting gjorda så man kan "bocka" av på sin lilla lista. 
Så sedan är det bara programmet till festen kvar och det ska min raring T hjälpa mig med så jag vet att det kommer att lösa sig galant.

Igår kom jag även på vad Thyra ska få i dopgåva, tack Åsa! Det kommer bli toppen. 

Försöker plugga men är inte riktigt motiverad. Känns som det mesta sitter och jag vet inte vad mer jag ska läsa???
Regnar gör det oxå...... Trist.

Ska i alla fall få åka och träna kl 17:00, sweet.

Adjöken för nu!

Ny vecka

Idag är det måndag. Första dagen på en helt ny vecka. En vecka då jag ska va hemma precis ALLA dagar, hur ska det gå?? Har ju en tentdens att bli lite rastlös emellanåt.... Tur att jag har tentan på fredag att plugga till så jag har något att fylla mina lediga dagar med. Visst är det synd om mig? =)
Men allvarligt, det är faktiskt inte så himla skoj att va ledig när alla andra jobbar...... Som tur är har jag vovven att promenera med.

Nu ska jag snart åka och jobba några timmar på Marängen och sedan ska jag försöka lista ut vad middagsmenyn ska bestå av ikväll. Same problem every day.....

Ikväll ska vi förmodligen dona med bordsplaceringen till bröllopet. Det ska vli skönt att få det klart. Känns lite svårt såhär innan att få till det så alla får trevligt, men det löser sig säkert bara vi sätter igång hopaps jag.

Thyra med mor och far har varit här och fikat på fm. Mycket trevligt. Mitt lilla socker........


           

Orange kakel och gröna skåpsluckor......

Så var den här veckan oxå slut. I alla fall i plugg-bemärkelse..... Imorn ska jag jobba på mitt gamla dagis 10-17, sen är det helg, skönt. Sovmorgon, men ändå får man tjäna lite extra cash. Mycket välbehövligt såhär i studenttider.....

Jag klarade i alla fall tentan i endodonti, lovely! Hela 10,5 poäng över godkänd, why did I worry? För att jag är en sån kanske....
Skriver sista tentan för den här terminen nästa fredag i protetik, ska väl gå vägen det oxå hoppas jag. Annars är omtentan på midsommarafton och det vill jag i så stor utsträckning som möjligt försöka undvika.

I helgen ska vi förmodligen (eller jag har bestämt att vi SKA) åka till vårt lilla hus i Hassela och börja bosätta oss. Eller snarare skapa förutsättningar för att kunna över huvud taget kunna vistas där. Stället ska få sig en ordentlig städning och sen hoppas jag på att jag ska få börja riva tapeter i köket!!!! I like...
Köket ska tapetseras om och vi ska även sätta nytt kakel och måla om skåpsluckorna. Orange kakel och gröna luckor är inte riktigt my cup of tea..... Kul, kul!




På söndag är det morsdag och som tur är har jag och syrran varit ute i god tid i år och köpt en jättebra present. Hi, hi!
På söndag em. ska jag på aerobicsledar-uttagning på Friskis, det ska bli kul det med. Har gått lite trögt med det fram till nu men nu hoppas jag att det drar igång på allvar! I wanna dance!

Nu ska snabeldraken få komma fram ur skrubben och ta hand om dammet (???) åt mig.
Ciao!

Jag är en bra vinnare

Igår var det lördag och regn ute. Perfekt shoppingväder! Perfekt video-tittar-väder tyckte Pär och det var kanske lika bra så att jag kunde fara runt på stan som jag ville....
Först lite jeans-letande med syrran och sedan en riktig långfika på Radjos med Tina. Det var som vanligt jättemysigt och vi behandlade alla de stundande frågeställningarna.

Kvällen forsatte i goda vänners lag med middag, en dunk rödvin, snacks och TP.
Vi, tjejerna, vann och det var ju väntat.... Deltar gör man som sagt för att vinna. He he! Jag är en god vinnare.

Söndagen har spenderats i Hassela i vårt nya sommarhus! Ja, nu törs jag faktiskt offentliggöra det. Det ska bli riktigt kul att få pyssla, måla och plantera där i vår/sommar/höst.
Och icke att förglömma; inflyttningsfesten!!! It will come, I promise.

           

Dagens...

VÄDER: Grått och kallt som tusan.
KLÄDER: Jeans, ljusblå t-shirt, grå kofta, strumpor trosor och bh.
KÄNSLA: Trött och lite down efter begravningen.
MIDDAG: Om jag det visste...... Samma dilemma varje dag.
AKTIVITET: Begravning på fm och nu ska jag snart åka och träna så jag får rensa huvet lite.
MÅSTE: Se Talang 2007 och äta godis.
BLÄ: Att Pär måsta jobba fast han skulle va ledig - igen!
LJUSPUNKT: Att vi har en utlandsresa i augusti att se fram emot.
ALLERGISTATUS: Bättre, men inte så bra som jag skulle vilja.
LÄNGTAN: Att få sitta på Tinas balkong, dricka vin och bara tjej-surra!

Dags att svira om till träningskläder, ciao!

Tenta-fredag

Imorn är det en sån där fredag igen. Tenta-fredag... Endodonti står på schemat (pulpan och sånt inuti tanden) och jag hoppas att det ska gå vägen. Hade föreläsningen i måndags och bara idag på oss att läsa så det ska inte va någon stor tenta är det sagt, I hope!

Så dagen idag har mest gått åt till att plugga och åter plugga. Hann med en sväng på Systemet och Kvantum oxå, man måste ju handla mat, och lite annat.... =)

Nu ska jag åka förbi hos Anna och Kepsen och kolla in deras nya lägenhet, kul, kul! Sen en sväng ut till min mor som jag inte träffat på rätt länge och sen kommer min lilla bäbis, Spira! Har längtat efter henne nu. Nu blir jag hemma rätt länge oxå så då kan hon va hos oss ett tag.

På em och kvällen blir det väl ett sista ryck med läsningen och kanske ska Daniel komma över med sin nya flickvän, spännande!

Break a leg! Adjö...

"Du är så fin och jag tycker om dej......"

Idag är det söndag och jag är trött. Min allergi har slagit till med besked nu så mitt huvud känns ungefär 14 gånger så stort som normalt. Halsen och näsan kliar som tusan och öronen har fått sig en släng de med. Men det värsta är nog ändå den totala tröttheten som smyger sig på när man minst anar och slår till lika hårt som att springa in i en tegelvägg ungefär....... Men nu är det bara typ 2,5 vecka kvar på den här terminen så jag har bestämt mig för att fösöka vara positiv och hålla ut de sista veckorna, I can do it!
Som en klok kvinna brukar säga: "Det är en inställningsfråga". Så sant, så sant....'

Helgen har varit bra. Var med på den årliga dansuppvisningen på Håstaholmen på fre och lör-kväll. Roligt at få frågan om man vill va med fast man har slutat i föreningen. Tror mitt lilla solo-performance var uppskattat.......
Igår på dan gjorde syrran och jag (mest jag) 70 st små påsar med ris till bröllopet. De blev jättefina och söta, men det var ett riktigt piller-göra. Nu är det hur som helst gjort......

Efter uppvisningen igårkväll var det mat och dryck på Radjos med cheer-tjejerna och vi hade så himla roligt. Vi var typ ensamma på stället, men vad gjorde det? Vi dansade på bardiskarna och gjorde våra egna drinkar innanför baren. Det är en stor fördel att känna barägaren, om man säger så.... =)

Dagen idag har gått i mys-tecknet. Var på babysim med gudmors älskling Thyra på fm. Det var verkligen supermysigt med alla små som åkte runt i vattnet och hade det skönt.
Sedan var vi bjudna på mat hos mor och Jonnie på em. Perfekt tajming på en söndag. Så skönt att slippa göra mat!

Nu har Hanna sovit två timmar då allergin tog överhanden ett tag, men nu tror jag vi ska ta bilen till Donken och inhandla något smarrigt.

Imorn åker jag till Falun och kommer hem på ons. Då på ons-kväll ska syrran och jag till Fia och testa de håruppsättningar vi ska ha på bröllopet..... På fredag är det tenta och sen till helgen fest igen för Anna.P som fyller 23 år!

Adjöken sa fröken!