SM &Thyra - dubbel glädjeyra!

Ja, vad säger man...? SM-helögen i Södertälje har varit helt fantastisk! Äntligen, äntligen, äntligen fick seniorerna sitt guld och det var vi/ni mer än värda! En felfritt program med attityden på topp ska inte belönas med mindre. All cred till er tjejer, ni var grymma! Jag längtar till VM.... =)

På vägen hem kom nästa glädjerus. Tezz ringde och undrade om jag ville vara gudmor till lilla Thyra! Jag måsta gråta en skvätt på Mc Donalds i Upplands Väsby som var invaderat av cheerleaders för tillfället.
Om jag ville?! Självklart, kan inte tänka mig en större ära! Så nu har jag två små gudisar, Thyra och Erik som för övrigt fyller 6 år imorn...


image15


Mitt lilla solsken...



Adjö från en stolt gudmorsa!

Falun t.o.r.

Idag har jag varit i skolan en sväng. Känns som en evighet sen jag var där sist. Vi har haft seminarium där vi presenterade ett varsitt patientfall som vi tagit från våran praktik som vi nu är ute på.
Det gick bra och det väl intressant att höra vad de andra hade med sig för "fall".

Nu när jag kom hem blev jag så trött, så trött. Har sovit som en kratta inatt. Först hade jag en väldans hosta som jag tydligen knappt märkte själv, för den stunden sov jag. Det var när Pär undrade om jag ville ha hostmedicin som jag vaknade till. Ja visst, sa jag och svepte medicinkoppen. Efter det har jag inte sovit en blund, vilket är mycket underligt då min hostmedicin innehåller morfin..... Strange..... Men så är det i alla fall... Kommer väl förmodligen sova bättre inatt, I hope!

Idag var jag för övrigt med om en mycket underlig händelse. Vi gick till vår lärare för att få se våra tentor i parodontologi. Vi hade fått besked via mejl att vi var godkända men inga poäng eller så.
Min tenta tar hon fram sist och tvekar lite...... Shit, tänkte jag. Nu är jag underkänd och hon har mejlat fel! Helvete!!! Då kommer det underliga:
-Ja, Hanna. Två stjärnor i kanten, VG!

Jag höll på att tappa hakan, och nu menar jag det verkligen, det är inget komplimangsfiske. Helan veckan före tentan i fråga var jag sjuk i influensa med feber. Jag tyckte tentan var svår när jag skrev den och hade ju som ni vet oroat mig som tusan över att jag kanske inte hade klarat den. Och nu får jag ett sådant här besked...??? What is wrong with this picture????
Jag vågar fortfarande inte ta in det riktigt då jag bara väntar på ett mejl där hon ursäktande ska förklara att hon tittade på fel namn, typ Annas eller Beatas (skitungar!). =)

Nu ska jag och mitt pyre äta pommes och grillkorv, sedan väntar Desperate.

Adjöken, adjö!

STOR LÄTTNAD!!!!!

JAG KLARADE TENTAN I PRODONTOLOGI!!!!!


En stor sten har lyfts från mitt hjärta. Satan vad jag har varit orolig.......    ........helt i onödan!


I'M HAPPY!

Ny vecka

Helgen har varit helt underbar! Vilket väder.... På lördagen fick Pär vara ledig fast att han kanske skulle jobba, toppenskönt! Vi gjorde fika och tog med vår vovve ut till Maln där vi satt/låg på stranden och hade det supermysigt i solen. Det var så varmt att man nästan inte fattade det. Efter ett tag måsta vi gå därifrån för vi höll på att förgås i värmen. Är det inte underbart så säg???

Lördagskvällen blev oxå den supermysig med grillning hos Tina och sedan kollade vi på hockey-finalen. Jag var så trött när matchen var slut att det blev bilfärd hem och sen stupade Hanna i säng. Kan tänka mig att det är de första praktikveckan som gör sitt till. Även om det inte känns jobbigt så är det mycket nytt och mycket info man hela tiden ska ha i huvet. Men roligt är det!!!

Igår (söndag) tog vi sovmorgon och sen for vi till Hassela för att titta på ett sommarhus vi eventuellt ska inhandla. Känns kul, pirrigt, lite ångest, nervöst, spännande, kanske kostsamt??? Men det blir nog bra, vi får se vad framtiden utvisar...... =)

Idag (måndag) börjar min andra praktikvecka av fyra. Börjar inte förrän 11:00 idag, superskönt! Har tagit en morgonpromenad i solen och ätit en riktig mysfrukost med mig själv, härligt! Slutar 20:00 ikväll och är väl rätt slut då kan jag tro så det var lika bra att skriva nu tyckte jag.

Hoppas alla andra oxå fått känna på det fantastiska sommarvädret vi haft i helgen, och njutit av det riktigt ordentligt.

Nu måste jag börja tänka på refrängen......... Adjöken!

Varning för ras...



...gå så försiktigt du kan, dina ögon kan krossa min värld. Som stenar mot glas......
Varning för ras...



image14


PÅSK!

Påskhelgen har varit bra. Började skärtorsdagen med det traditionella påskfirandet på min gamla dagisavdelning Marängen. Vi var påskgummor och dansade och sjöng in påsken. Härligt med alla små söta gummor och gubbar! Hann med det årliga påskbordet oxå... Mums!

Långfredagen tillbringades i Ässjö i Hassela med den ack så traditionella anglingen. Grabbarna intog position redan 05:30 medan jag tyckte jag var väldigt duktig som anslöt vid 08:30. Dåligt fiske men humöret var på topp! Första klunken alkolhol intogs väl vid 06:30-tiden tror jag.... Dock inte av mig som fick agera chaufför som alla de andra flickvännerna. Enda skillnaden var att de antingen ammade eller var på smällen, och vad hade jag för ursäkt? Ingen.... Men, men jag fick mysa med Thyra i alla fall... =)
Blev grillning till lunch, synd bara att vi tajmade så dåligt att den värsta hagelskuren kom just då. Riktigt trevligt hade vi i alla fall och dagen avslutandes på hotellet med After ski/angling och klackarna i taket!
Middag hemma hos Pärs föräldrar satt fint innan vi rullade hemöver.

image12

Hela gänget på isen


image13

Lars myser med Spira, eller var det tvärtom??

Påskafton tillbringades för Pärs del på jobbet och för min egen del i backen i Hassela. Riktigt skönt väder då vi fann lä intill husväggen vid hamburgeriet. Jag tror jag ledde med tre åk på hela dagen.... Men det viktiga är ju inte att delta, eller hur var det nu?????
Kvällen kom och det var party hemma hos Tina på Djupegatan innan vi spatserade ner till Radjos. Mycket positivt att de hade styrt upp kö-systemet denna gång och att vi slapp uppleva en "Juldagen nr.2".
Vi hade riktigt skoj med både mingel och dans och dricka i överflöd, för vissa i alla fall......
Vid 01:30-tiden började Pärs mage längta efter korven som såldes utanför Stadt så då gick vi hemåt. Åt ju givetvis korv oxå.... Pär helgonförklarade den lilla korvmannen både en och två gånger.... Att man kan bli så lycklig över räksallad och rostad lök??

Dagen idag, påskdagen har spenderats i sängen till syrran ringde och väckte oss vid 11:30 och tur var väl det. Låg i soffan som en slakt till ca 14:30 då Hanna.A och Oscar kom och hälsade på, trevligt! Det är inte varje dag.... Inte så konstigt heller då de bor 92 mil söderut.
Nu befinner vi oss i Sanna hos systeryster och Per och har blivit bjudna på middag, så himla fantastiskt gott var det! Nu blir det väl sällskapsspel och soffläge resten av  kvällen.
Känns underbart skönt att man är ledig imorn oxå. Då ska vi på kalas för Åsa som fyller 35 år. Hurra, hurra!!!

Ska lägga ut bilder såsmåningom, I promise.

Adjöken!