Vad är egentligen en bra rubrik?

...samma fråga vid varje inlägg. Ingen, blir svaret idag.

Idag snöar det hörrni, trodde att det vände mot slaskperiod nu. Men det kan det iofs göra ändå med tanke på att termometern står på nollan...

Det närmar sig fredag och efter den kommer lördag. En lördag då vi ska åka bort på lite mini-semester med tjejerna, J & T. Det blir hotellvistelse i Ö-vik, lite shopping kanske, god mat och framför allt bad på Paradisbadet, tjohoo!
Så ikväll och imorn blir det uppladdning med lite packning (inte glömma badkläderna, hämta hos syster) och kanske lite inköp i form av godis till resan, eller vad tycker ni tjejer? =)

Igår var vi till Karin på MVC och skulle lyssna på lillens hjärtljud.
Om den var styrig på ultraljudet så var den om möjligt ännu styrigare igår. Undra vem den fått det ifrån?? 
Hon letade och letade men fick bara in min puls hela tiden. Det kan tydligen vara svårt att höra på en gång innan V 24 eftersom bebben fortfarande har mycket plats i magen att röra sig och gömma sig på.
Lite hjärtklappning hann vi få både Pär och jag, fanns det inget pickande hjärta? Men efter mycket om och men hörde vi det lilla slå. Skönt!
Ny tid om ca 4 veckor, få se vad vi hör den gången. =)

Nej, nu ska jag återgå till arbetet. Blekning står på schemat.

Pling!


Lycka & Harmoni

Tjohoo! Fick fram inlägget jag "tappade bort" igår. Varsågoda:

Söndag - helgens sista dag.
Vi steg upp runt 9:30 imorse och Pärs kommentar var:
-Oj, vad det snöar!
"Härligt", tänkte jag. Söndagar får det gärna vara dåligt väder. Då är det helt ok att inte göra ett smack. Ingeting hade vi planerat idag och det är så lovely.
Det blev frukost med ägg och te, sedan soffläge framför skidåkning. Både alpint, längd och skidskytte.

Gjorde ett litet ryck efter tolv och tog oss iväg till Babyproffsen för att kolla vagnar. Det gick både dåligt och lite bra.
Dåligt för att vi inte kom fram till just nånting i vagnfrågan; den gröna var för grön och den bruna för mycket 70-tal. Jahapp.
Däremot fick vi lite tankar att processa ang skötbord.
Jag har hela tiden varit 100 på att vi ska ha ett väggskötbord eftersom vårt badrum inte är så stort.
Pär däremot är rädd att väggen inte ska palla och att alltihopa ska ramla ner kom det fram idag. Jaha, då får vi fundera igen då...
Ett "vanligt" kan ju vara bra på det viset att man kan ha lite förvaring i lådor under. Det finns rätt fina som ser ut som byråer liksom. Men den som var finast gick ju på dryga 2000:- Hmmmm... Vi får fundera, mäta i badrummet och kika lite till helt enkelt.

Angående dagens rubrik;
I bilen på väg till staden slog det mig plötslig vilken tur vi har som har det som vi har det. Låt mig förklara...
Vi har ett eget hus, varsin bil, de saker vi vill ha - kanske inte alla, men i stort. Vi har haft möjlighet att införskaffa de möbler vi vill ha och vi kan åka på fjällresor och annat skoj om vi vill. Och framförallt så är vi friska och vår familj är det.
Tänk vad många som inte ens har pengar så det räcker till mat för hela månaden.
Man kommer nog alltid vilja ha mer, och visst, det kostar mer att bo i huset än i lägneheten och det kan jag ibland tycka är blä. Men när jag tänker efter så är det ju värt var enda krona för att få bo som vi gör  och kunna leva som vi lever.
Man ska nog påminna sig om det lite oftare, och tänka på vad som faktiskt är viktigt här i livet.

Nu måste middagen tas tag i.
PLING!

Gaaahh!

Fucking jä'la skitdator!

Hade just skrivit ett aslångt inlägg om vår helg och söndag. Om hur lyckliga vi ska vara att vi kan bo i eget hus, ha egna bilar och få vara friska. Även om hur vi inte kommit fram till något om vilken barnvagn vi ska ha men kommit ett litet  steg på vägen när det gäller skötbord.

Men ALLT är borta! Jag blir TOKIG!

Skit, bajs, crap!

Helgen here I come!

Nu är det nära, knappa två timmar kvar på jobbet sen är det helg - nästan. Jobbar en stund imorn oxå men det känns helt ok. Dessutom då Pär oxå jobbar.
Efter jobbet ska jag susa iväg på Kvantum en snabbis och sen till syster (om dom är hemma) och snusa på prinsen i väntan på att passet jag tänkte gå på börjar kl. 16:00.
Sen blir det hemåt för middagsstyr och eldning i öppna spisen kan jag tänka mig. Burr vad kallt det var i morse, -23. Hua!

Ska även försöka få med mig the father to be på nån babybutik i helgen och försöka komma fram till något i vagnfrågan.
Känns lite som mission impossible då inte jag själv vet riktigt vad jag vill ha längre. Suck.

Kanske att Spiran ska få komma ut en stund när jag kommer hem från träningen. En liten promis bör vi kunna fixa trots kylan.

Nej, nu ska jag jaga lite patienter.

Pling och trevlig helg!

Vardagslyx

Idag mina vänner skiner solen! I love it.
Dock kan jag bara se den innifrån jobbet men ändå, man blir lite gladare och piggare.

Idag ska jag få klippa mig! Det ska bli wonderful. Det tycker jag är vardagslyx på hög nivå.
Ännu mera om man får färga och slinga samtidigt men det får vänta till nästa gång. I slutet av juni kanske innan bebben kommer..?

Nu ska jag ringa banken.

Pling!

Another week...

Det händer inte så mycket revolutionerande i mitt liv just nu.
Skriver samma sak vecka efter vecka känns det som. Jag jobbar, tränar, handlar, städar, går ut med hunden och sen är det fredag - tjohoo.

Så kommer nog även denna vecka att se ut.
Fast det mest revolutionerande i våra liv just nu är ju faktiskt den som bor i min mage. Det är sjukt revolutionerande och häftigt och mysigt och pirrigt och lite läskigt på samma gång...
Ska till Karin på MVC nästa vecka och få lyssna på den lilles hjärta, det blir spännande! Spännande ska det även bli att se om siffrorna på vågen ökat.

Den här veckan ska vi även försöka ta oss iväg och kika på nån vagn. Lyckades inte i helgen...
Jag vill vara säker på att vi får den vagn vi vill ha i den färg vi vill ha och då kan man inte vänta hur länge som helst.
Den lilla krabaten sparkar då på som bara den och nu har även älsk fått känna hur den tränar sig i magen. Mys!
Alltså det här med mammakläder.... Jag har fortfarande inte hittat ett enda bekvämt plagg. Jo, ett par mysbyxor jag beställt från H&M. Mammajeans är då ingen höjdare, används i nödfall i dagsläget.
Kan dock tänka mig att linnen och tröjor känns bättre men än så länge funkar mina vanliga kläder på den fronten. Är mest byxor som krisar och det är lite styrigt/obekvämt stundvis. Gillar leggings och klänningar bäst och mysbyxor så klart.

Nej, nu är det dags att göra ett ryck.

Ciao!

Slut

Jag är slut som artist. Trött är en underdrift den här tiden på dygnet den här söndagen.

Det vorde va förbjudet att ha aktiviteter inbokade på söndagar. Då ska man va hemma och inte göra ett jota.

Helgen har varit bra, nu ska jag sova.

Återkommer.

Nu börjar det likna nåt

-6 grader och sol, det är så det ska vara.
Härligt, idag hade man velat sitta på nån sjö med varm dhoklad och ett pimpelspö eller i en snögrotta i backen. Vilket väder!
Att temperaturen gått upp från -19 till -6 känns som ett steg i helt rätt riktning.
Det får mer än gärna va ritkigt vinter men över -10 behövs inte tycker jag.

Idag lyxade jag till det och tog komp mellan 7 och 8, hade inga patienter inbokade så då får man passa på. Vilket lyx att få kliva upp en hel timme senare och åka till jobbet när det nästan är ljust. Att en timme gör sån enorm skillnad.
Det är skönt att det börjar bli ljusare nu och bättre blir det ju närmare våren vi kommer.

Pyret i magen väckte mig i morse. Vet inte vad det gjorde men nån form av gymnastik måste det ha varit som den stökade på. Hur häftigt som helst och en mysig känsla. =) Undrar vem du är där inne...?
Igår tog jag hem en katalog från Emmaljunga (barnvagnar) som jag och Pär skulle titta i tillsammans och komma överens om vad vi skulle ha för vagn. Typen av vagn är redan spikad, det var mer färgen vi skulle komma överens om. Eller han skulle godkänna mitt förslag kan man väl säga.... Hrrmm!
- Finns det inga vagnar i den här katalogen, bara en massa folk ju.
- Jo, bläddra vidare. Vad tycker du, den eller den?
- Jag ser ingen skillnad, alla ser likadana ut. Bestäm det där du.
- Nej, men de väger ju olika, har olika chassin och hjul, ser du inte? Den här ser ju mycket bättre ut än den t.ex.
- Nej, jag fattar inte, bestäm du.
Det var ju inte så jag tänkt mig. Men han ska få se dem live nån dag på Albins istället så kanske han ser att brun och grön inte ser lika ut..... Vill att vi ska bestämma tillsammans, inte bara jag.

Snart är det helg!

Må så gott!

 Min nya lur, så fin. Med röda blommor på dessutom (fanns ingen bild på den).

LOVE <3

Hi hi! 
Jag fick en ny telefon igår. =)  (Min pajade i somras och har haft en låne från P's jobb tills nu)

Sa jag att jag har väldens bästa pojkvän och sambo?




Burr!

Idag var det riktigt kallt! Lika som igår, men idag känns det ändå kallare.
Otroligt fint är det jag ser från mitt fönster på jobbet när solen skiner över stan men några grader varmare hade ju inte skadat.

Igår hade jag sovmorgon, skönt skönt skönt! Mysigt att vi får måndagsmorgonen lite tillsammans oxå jag och Pär. Och med tanke på denna lång helg kändes helgen jättelång med måndagssovmorgon. Härligt.

Inatt jag har sovit urkasst, blä! Fullmånen och jag kommer inte överens om nätterna.....
Det var superhäfitgt dock att gå ut med vovven igårkväll. Hade ficklampan med mig men behövde aldrig tända den, så månljust var det. Vi som har bäcksvart hos oss på "landet" annars, häftigt att månen kan lysa upp så mycket.

Idag är det tisdag och dags för mig att köra pass efter jobbet. Blir alltid på så bra humör när det är dags och efteråt känns det fantastiskt skönt. Som balsam för själen....
Middag idag blir blodpudding, bacon och vitkålssallad - mums! Längesen nu.

Tjing

Happy holiday

Den här helgen är verkligen en av de bättre på länge.
Både Pär och jag är långlediga (helt underbart och sällsynt) och det har hänt och händer så mycket positivt och kul nu i dagarna.

Igår fredag, vad det dagen D. Äntligen skulle vi få se vårt mirakel som gömmer sig i min mage. (Ni som  inte visste, vet det nu ;))
13:30 igår skulle vi vara på sjukhuset för ultraljudet. Det är helt klart det häftigaste jag varit med om hittills.
Den lille där inne sparkade, snurrade runt och levde om allt vad den kunde. Busade med barnmorskan som fick kämpa lite för att kunna se och mäta allt hon skulle. En helt otroligt upplevelse tyckte både jag och Pär. Många fina bilder fick vi med oss hem som vi tittar på nästan hela tiden.
Nu har man liksom svart på vitt att det finns nån därinne. Nu är vi ju bara ännu mer nyfikna på vem du är, Lilla Älskling.
Fick även nytt datum 12 juli, hade 14:e tidigare. Nu väntar vi och längtar.

Idag är det lördag och prins Hannes har döpts i Hudiksvalls kyrka. Han var så duktig. Tittade runt och flinade åt det mesta. Charmade prästen så han nästan kom av sig emellanåt. När det var dags att få vatten på huvet sträckte sig Hannes mot dopfunten och ville hoppa i, har jag sagt att han älskar att bada? =)
Han skötte sig med andra ord exemplariskt. Mosters hjärta.

Nu har både jag och Pär sovit en stund på varsin soffa. Är väl dags att börja vakna nu kanske och fundera på middag...
19:30 ska vi se Iggesundsrevyn med syster och Per. Det ska bli jätteskoj, särskilt att se "mina" danstjejer.

Trevlig helg!

Tjejfilm? Not!

Pssst! Jag får inte se nya Wallander på bio ikväll. Det var tydligen nån Hitler-film med Tom Cruise vi skulle se.... Ja, ja så blir det när Pär ska boka biljetter. Men jag hoppas jag blir glatt överraskad.
Valkyria hette den visst, nån som sett den?

Sista arbetsdagen den här veckan!!


Nedräkning

Nedräkningen mot helgen har officiellt inletts.
Bara 1,5 dagar kvar. Ledig fredag denna vecka. =) Pär är oxå ledig fre-sön och det känns underbart härligt att få några extra dagar ihop. En extra härlig fredag just denna vecka...
Pär är ju ledig 3 dagar varannan vecka medan jag bara har en ledig fredag i månaden och det brukar va svårt att picka in hans lediga fredag, men nu har vi lyckats!

Slutet på veckan och helgen är full av aktivitet.
Torsdag; BIO, Wallander - Hämnden.
Fredag; LEDIG, lite ärenden på stan (doppresent bl.a.) och något värt att fira på kvällen får vi hoppas. =)
Lördag; DOP, prins Hannes ska få ha klänning för första och kanske sista gången och sedan fikar vi i Sanna.
IGGESUNDREVYN på kvällen med Pär, syster och Per - ska bli skojsigt.
Söndag; VILODAG, kan hända det blir något bokat där oxå. Time will tell..

Bara 3,5 timmar kvar på den här dagen sen handla, hem, tvätta kanske och soffan!

Ciao!

Välkommen februari

Idag inleder vi februari med att säga halleluja vilket vackert väder! Helt underbart.
Sovmorgon - lovely, sen alpint på TV'n - det bästa på helgen.
Efter herrarnas första åk gick vi ut i det ljuvliga vinterlandet med voffsen. Nästan en timme var vi ute och det var helt fantastiskt. Mera såna här dagar när man är ledig tack!

Andra åket, McD till lunch och lite handling på ÖB och ICA har vi just klarat av och ligger nu i varsin soffa och degar. Sweet. Pär har tydligt annonserat att han vill se fotboll på TV nu snart så jag överväger en sväng till gymet. Inte jätteinspirerad men inte till att se fotboll på TV heller. Vet ju dessutom att det är jädrans skönt när man får åka hem från gymet efteråt.

Idag gör Pär middag - veckans höjdpunkt.

Pling