Helgen som gick

Så var det söndag igen och imorn börjar en ny vecka. Nu är min praktik på Folktandvården slut och på tisdag åker jag till Falun för att åter komma in i de gamla gängorna som student på högskola.
Lite gruvsamt, men samtidigt skönt med vardag och roligt att träffa alla igen.

Helgen har varit lugn och skön och mest spenderats i stugan.
Det var dags för torpet att bli "vintrat" och få lite adventsstämning över sig. Det är en vecka kvar, jag vet, men nästa helg har vi inte möjlighet att åka upp så vi tjuvstartar lite. Och med tanke på att jag läre va väldigt sen med adventsbestyren här hemma så känns det lite skönt att va klar i god tid på ett ställe i alla fall.
Vin har även donat med lite praktiska saker så som vatten och el. Det är lite styr och pyssel som en fastighet för med sig, men det är tur att man har "kunnigt" folk omkring sig. =)
Så medan killarna fixade med vattentankar och ventiler har jag tagit fram advetsstakarna och gjort mysigt!

     

Har även hunnit med att träffa mitt hjärtegryn, Thyra. Mamma Therese ville byta gardiner och göra lite advetsfint hon oxå så då gick Thyran och jag ut i den nyfallna snön och roade oss på bästa sätt - pulka!!!
Thyra älskar att vistas ute och jag tror pulkan är lite av en favorit just nu.
Vi hade jättemysigt och var ute en stor del av förmiddagen så mamma och pappa fick tid att dona med lite annat. Hon är så härlig mitt lilla socker, otroligt att hon börjar på dagis snart...... Stortjejen!

     

"Jag är så lycklig, jag är så lycklig........"

Idag är jag GLAD!
Ibland lönar det sig att först vara lite obekväm, sedan ödmjuk för att få folk på "sin sida" och till sist jobba lite för sin sak och stå på sig.

JAG ÄR DUKTIG, OCH SÅ HIMLA GLAD!

Det kommer bli en toppenstart på VT-08, I know it!

Tjing! /H



Home sweet home

Hemma igen..... Trött i huvet, trött i kroppen men väldigt NÖJD och GLAD!

Har träffat två av de härligaste människorna som finns tror jag och haft en helt underbar helg.
Ömsom förvirring, ömsom lycka och aha-upplevelser..... Längtar till vårterminen kör igång! =)

image133
Jenny & Robert - de fantasktiska kursledarna


Sen är det back to school som gäller. Men snart är det ju jul oxå... =)

PS.....

Ett litet ps till föregående tillägg.....

Ska just sätta mig i sängen med en burk "Ben & Jerrys" Choklad/brownie-glass och läsa min Läckberg-bok.
Livet är underbart - stundvis.

CIAO

En dag i huvudstaden

Just nu befinner jag mig i en mysig studentlägenhet på Roslagstull i Kungliga huvudstaden.
Ska senare under dage bege mig mot centralen och sedan vidare mot Värmdö och F&S aerobics/step-kurs tillsammans med Pernilla som kommer med tåget 17.30.

Har spenderat ett dygn nu i Sthlm med min goda vän Maria, gårdagen var något av en heldag kan man säga.
Bröjade med att jag fick se hennes nybyggda fina lägis vid KTH. Lämnade väskan och sedan bar det av till fots mot Odenplan för lunch; SUSHI! Hittde ett litet men mysigt hak och mumsigt var det vill jag lova.

Sedan bar det av mot city och lite shopping. Maria var i desperat behov av stövlar och jag skulle inte ha just nåt alls, var det tänkt.
Så blev dock inte fallet. Hanna kom hem med ett par "gå ut-skor" (pumps) och en bra och rymlig väska. Maria kom hem med nothing. Hur gick den ekvationen ihop???

Svirade om för att gå och träna på F&S Kungsholmen. Sjukt mycket folk! Det är man inte precis van vid från little Hudik så att säga.... Men roligt var det, kul att inspireras av andra föreningars "stil" och framförallt att det var en manlig ledare, sånt gillar vi, händer inte så ofta......

Hem och duscha, delade en flaska vitt, fnitter och tjejprat innan vi tog buss till slussen för att vidare promenera på söder till en mysig krog där en sen men god middag intogs - med ytterligare lite vin. =)

Hemma nån gång mellan 24-01, tjejprat i sängen innan vi slocknade som ljus.

Idag är det grått och tråkigt väder här. Maria är åter ute på stövel-jakt medan jag softar vid TV'n/datorn och ev ska plugga lite när M ska på seminarium kl 13:00-15:00.

Ikväll beträder jag Friskis&Svettis-bubblan för de närmaste fem dagarna, see you then!

Pyret: Jag älskar dej och längtar tills jag får komma hem till dig igen! =)



Back to Sthlm...

Nu har en vecka till gått av de fyra som jag ska praktisera på Folktandvården.
Tiden går otroligt fort, men det är ju även positivt då jag för varje dag kommer lite närmare examen! =)

Helgen har varit mysig och lugn. Med en del tid för eftertanke, skönt.
Pär åkte till Mokojan i fredags så jag har haft helgen för mig själv. Spenderat mycket tid med tjejerna, Julia & Tilda, det var ett tag sedan nu. Tiden räcker inte till för mig nu som förr.... Jättemysigt att få va med dem och deras härliga föräldrar både fredag och lördag. Ni är så viktiga för mig, jag blir så glad av att få vara med er!

Idag är det tvätt- och pack-söndag. Imorn bär det av till Sthlm igen för sista F&S-kursen. Ska träffa Maria G mån-tis för att sen leva i F&S-bubblan ons-sön. Pernilla åker med den här gången och det ska bli både roligt och skönt att ha nån med sig "hemifrån".
Lite gruvsamt känns det att åka iväg en hel vecka igen, men av erfarenhet vet jag att dagarna går i 120 utan upphåll på kursen och det ska bli så kul att få träffa Maria, det känns som en evighet sedan.

Nu återstår dock beslutsångesten: Hur mycket ska man packa med sig? 4 eller 3 sport-toppar? Mer än en uppsättning finare kläder? 2 eller 3 par skor?
Ja, ja det löser sig som en klok person en gång sa.

Au revoir! Ses om en liten vecka......

/H

PS. På torsdag fyller vårt hjärtegryn (Thyra) 1 år! Stortjejen......DS.


Ny bil!

Idag flyttade den hem till oss.

Låt mig presentera Nisse alias "WRH 139" :


image127


Den är så skönt att ha en bil igen. Ses på stan, CIAO!

Hard work, work!

Ännu en vecka snart förbi. Denna har varit mycket lärorik och intressant ur tandvårdessyfte. Varit med på en massa ex (tanduttagningar), ett op (operation) och lagt 6 bedövningar! Jag är så BRA!
Dessutom har jag lämnat in en av alla de rapporter och hemtentor vi ska göra under praktiken, känns otroligt skönt att få lägga en sak till åt sidan och blicka framåt.

I helgen ska jag jobba på lördagen. På ICA. Det är ju röd lördag denna vecka och då passar man ju gärna på att jobba in lite cash. =)
Pär ska ändå åka och jaga, så jag har inget särskligt planerat, så det passade perfecto!
Jag hoppas att jag ska få träffa Kine och Makrina på lör-em/kväll efter jobbet. Lunchade med Helena idag (mamman) och det var jättemysigt. Så vi pratade lite om att ev ses på lördag. Kul, kul!
Gillar dig jättemycket och uppskattar de stunder vi ses. Även om det är långt mellan gångerna ibland så är allt som vanligt när det händer och det tycker jag om, mycket!

Idag tror jag att Pär köpt ny bil till oss. Han sa då det igår, så jag håller tummarna! =) Vi sålde vår i måndags....
Man blir liksom lite handikappad utan bil när man är van att ha en..... Tur att min snälla mamma har en att låna ut när vi behöver.
Lägger in en bild på nya räsern när den flyttat hem till oss.

Nu ska jag förbereda middagen och åka ut till mor en snabbis, ses!


PS. Systeryster: Love U! Kom ihåg att det är i motvind som en drake stiger..... DS.