Tandlossning

eller parodontit som det egentligen heter är sjukt coolt! Eller coolt är det väl inte om man lider av det, men det är riktigt häftigt att se hur man kan behandla osv. Ju mer blod, dessto mer spännande, som vår lärare sa... =)
Ja, ja ni kanske inte tycker det verkar så skoj, men för alla oss tandnördar (Bea!) så är det rätt kul. Mindre kul är det väl att vi ska ha tenta i ämnet om ca 2,5 vecka....

Dagens:

Färg: Svart
Känsla: Trött
Höjdpunkt: Desperate & läggdags
Väder: Grått, -2

That's all for now, imorn flyttar jag....

/H

Kakan!

Kakan, eller Kajsa som hon egentligen heter blev lite sårad över att jag ännu inte skrivit nåt inlägg om henne i min blogg....
Så här kommer det, the Cookie-inlägg!

Kajsa är min rumskamrat här i falun, fast snart min ex-rumskompis då det bara är två ynka dagar kvar på mitt boende här... =( Men med tanke på omständigheterna kommer det bli bra, för alla.

Vad mer att säga...? Kajsa är go och glad och har blondt hår! Kommer från Kungliga Huvudstaden och bor med en kille som spelar hockey i AIK, coolt!!! =)

Måste ju nämna go'biten Anna oxå. Hon har svart hår och kommer från Lindesberg, Örebro. Duktig som fan i skolan, men det har vi överseende med.... =) Hon bor i en liten, supermysig etta i en källare på en villa här i city och gillar att träna på Friskis och snoka runt!

Ja, så ser de ut mina närmsta polers här i Dalarna!

Over and out!

/H

Trötter...

...kan man lugnt säga. Nu e Hanna-Panna trött... Varit i Gävle och skrapat tandsten på min fantomdocka Henry i 5 timmar, sen bar det av till Hassela och Henrik, Tezz & Thyra mitt lilla gullsnöre! Love her...
En mycket trevlig kväll med middag, melodifestival och en massa prat, både tjejigt och killigt.... =)

Idag:Pluggat/övat och mest åkt tåg & bil.
Just nu, 23:36:Sovdags, zzzzzzz.....
Imorn: Skidbacken here we come!
Till veckan: Flyttar ur min lya i Falun.... Både =) & =(

Sov sött, jag är trött!

/H


Åre

alias "lilla Stockholm". Ja, så är det verkligen. Den en gång lilla byn i de jämtländska skogarna har blivit ett litet mini-Östermalm.
Var där i helgen som var och kollade på alpina VM, damernas och herrarnas slalom. Det var riktigt kul och en toppenupplevelse att va där, samtidigt som det såg ut som att flera stora byggföretag försökte slå rekord i "bygg så mycket som möjligt på så liten yta som möjligt".

Men som sagt, riktigt skoj hade vi, tidiga mornar och sena kvällar.... Såg en hel del kändisar, bl. a. Anja P som sköt en barnvagn genom byn..... Martin Timell som drack lite för många öl osv..... Hihi!

Shoppade gjorde vi oxå, alldeles för mycket. Kom just på att vår helg i Åre kostade typ lika mycket som en veckas charter..... :S  Till saken hör dock att allt är svindyrt där och det finns så mycket skoj att handla.... Dålig kombo egentligen, men härligt var det!

Idag: Har åkt 6 km skidor på Öster, duktigt!
Nu: Käkar nötter och ser Las Vegas
Sen: Pastasallad och förhoppningsvis en långpromenad i Sanna
Imorn: Klädprovning inför the wedding!!!

Over and out!

Torsdag

Torsdagar har alltid känts rätt meninglösa tycker jag. Som en transportsträcka till fredag liksom. Men nu har saker och ting satt i nya perspektiv sedan man blivit skolflicka. För nu när man pluggar på högskola (vilket lärarna ständigt tjatar om att man gör) så kan tydligen vad som helst hända. Som t.ex. att vi har obligatoriska, schemalagda klinikövningar VARJE lördag i drygt en månads tid (!!!) Det bör även tilläggas att vi går vardagkvällar oxå, mellan 17-20 ungefär 1-2ggr/vecka, kul! Eller inte......
Rätt roligt och intressant kan det faktiskt va ibland, men jag ttycker det är slitigt att inte få va ledig på min lediga tid.

Så nu vill jag faktiskt att torsdagen ska va riktigt seg och vara så länge det bara går, allt för att hålla mig borta från lördagen så länge som möjligt.....
Jag packar då min svintunga väska och tar 7-tåget till Gävle, bättre än till Falun iaf, och pluggar 5 timmar.
Kommer hem trött som en slakt vid 15-tiden och ska då förhoppningsvis ha både ork och lust att hitta på nåt trevligt på lördagskvällen, yeah right! Brukar oftast sluta med att Hanna aomnar i soffan vid sådär 21-tiden.....

Ja, ja nu har jag fått beklaga mig lite, så nu känns det faktiskt lite bättre.....

Tiden går ju rasande fort, det har man ju upplevt rätt ofta under studietiden, men ibland far man några depp-dagar. Kan va lite skönt oxå att ha något att jämföra med när det sedan känns lite lättare.

Nej, nu måste vovven få komma ut och kissa.

Ciao!

/H

Blogger

Jaha, då hade man startat en "riktig" blogg då... Kan ju va skoj, om inte annat så för er som av nån underlig anledning är intresserade av mitt liv och leverne. Haha...

Dagen idag har bestått av: hälsa på alla härliga ungar på mitt gamla jobb (dagis), ätit gratis lunch (på dagis), hämtat ut ett förslag på inbjudan till syrrans bröllop hos Fredrik på tisdag, pluggat näringslära, promenerat med hunden, gjort mat, ätit.

Det som komma skall: träna 19:00 sharp! I like....
Sen kanske man skulle få en semla av min kära svärmor, najs! =)


Ciao

/H