Måndag tjugotredje juni tjugohundraåtta

Så var veckans första dag avklarad. Rätt smärtfritt, på gränsen till segt, faktiskt. Det har varit väldigt lugnt på kliniken idag, nåt återbud och ett par uteblivanden. Man blir liksom mer trött och slö när det är lugnt än när det rullar på med patienter.
Men imorn blir det nog full rulle. Då ska jag jobba på specialisttandvården på sjukhuset, det ska bli kul.

I natt sov vi för första gången i vårt nya hus. Vi har sovit som stockar båda två tror jag. Det slog mig i morse att det är så lugnt och tyst här ute på "landet". Så skööönt.

Fixade min garderob idag när jag kom hem från jobbet. Sprang runt här i morse och letade kläder här och där. Så det var skönt att få ordning på garderoben och kläderna på ett ställe.
Det läre nog bli lite plock i lådor varenda dag nu ett tag framöver. Vi får väl sikta på att ta en låda om dan typ så läre vi väl va klar till jul eller nåt. =) Nä då, men man orkar inte dona så mycket heller när man kommer hem från jobbet, även om man helst skulle vilja ta reda på allt direkt. Det får helt enkelt bli när det blir...

Kanske tänkte jag försöka komma ut och springa imorn efter jobbet. Har blivit dåligt med träning på sista tiden. Vore kul att komma ut och testa spring- och gångvägarna här omkring oxå. Vi får helt enkelt se vad som händer imorn, men det vore ju bra.

GRATTIS till syster och Per som firar sin första bröllopsdag idag!

Ha en trevlig kväll - utan fotboll (???)

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad skönt att ni är på plats i huset, måste

kännas härligt förstår jag.

Vi måste ta och ses snart!

Kramar

2008-06-23 @ 21:26:31
Postat av: Hanna

Ja, det är otroligt skönt att bo på ETT ställe och inste åka emellan två... Vi måste absolut ses nåt snart. Om ni vill får ni gärna komma och kolla på fotboll nån kväll (även fast inte Swe spelar). Annars kanske lunch nån dag?? Var det till veckan som Micke och Siv skulle komma hem? Eller ännu nästa? Då blir det i alla fall grillning hos oss! =) Vi hörs vännen, KRAM!

2008-06-24 @ 08:22:51
Postat av: Anna

Förstår att det måste kännas väldigt skönt, att bara ha ett ställe att tänka på.

Ja vi kommer gärna och ser på fotboll, det är väl semifinalen imorgon kväll, så då kanske vi kan komma?

Jag vet inte när Micke och Siv skulle komma hem, men tyckte du nämnde nästa vecka..en grillning låter väldigt trevligt!

En lunch vore trevligt, men hinner nog inte denna vecka..får bli nästa. Hörs. Kram

2008-06-24 @ 18:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback