Lycka & Harmoni

Tjohoo! Fick fram inlägget jag "tappade bort" igår. Varsågoda:

Söndag - helgens sista dag.
Vi steg upp runt 9:30 imorse och Pärs kommentar var:
-Oj, vad det snöar!
"Härligt", tänkte jag. Söndagar får det gärna vara dåligt väder. Då är det helt ok att inte göra ett smack. Ingeting hade vi planerat idag och det är så lovely.
Det blev frukost med ägg och te, sedan soffläge framför skidåkning. Både alpint, längd och skidskytte.

Gjorde ett litet ryck efter tolv och tog oss iväg till Babyproffsen för att kolla vagnar. Det gick både dåligt och lite bra.
Dåligt för att vi inte kom fram till just nånting i vagnfrågan; den gröna var för grön och den bruna för mycket 70-tal. Jahapp.
Däremot fick vi lite tankar att processa ang skötbord.
Jag har hela tiden varit 100 på att vi ska ha ett väggskötbord eftersom vårt badrum inte är så stort.
Pär däremot är rädd att väggen inte ska palla och att alltihopa ska ramla ner kom det fram idag. Jaha, då får vi fundera igen då...
Ett "vanligt" kan ju vara bra på det viset att man kan ha lite förvaring i lådor under. Det finns rätt fina som ser ut som byråer liksom. Men den som var finast gick ju på dryga 2000:- Hmmmm... Vi får fundera, mäta i badrummet och kika lite till helt enkelt.

Angående dagens rubrik;
I bilen på väg till staden slog det mig plötslig vilken tur vi har som har det som vi har det. Låt mig förklara...
Vi har ett eget hus, varsin bil, de saker vi vill ha - kanske inte alla, men i stort. Vi har haft möjlighet att införskaffa de möbler vi vill ha och vi kan åka på fjällresor och annat skoj om vi vill. Och framförallt så är vi friska och vår familj är det.
Tänk vad många som inte ens har pengar så det räcker till mat för hela månaden.
Man kommer nog alltid vilja ha mer, och visst, det kostar mer att bo i huset än i lägneheten och det kan jag ibland tycka är blä. Men när jag tänker efter så är det ju värt var enda krona för att få bo som vi gör  och kunna leva som vi lever.
Man ska nog påminna sig om det lite oftare, och tänka på vad som faktiskt är viktigt här i livet.

Nu måste middagen tas tag i.
PLING!

Kommentarer
Postat av: Sabina

Hej

Tänk efter när ni köper sköt bord, vi är inne på vårat andra. Vi köpte först ett som man har på badkarskanten men de gillade vi inte. Så nu har vi ett enkelt från ikea som vi är jätte nöjda med kostade under 300. Billigt och bra.

Hoppas allt är bra med er, med oss är allt bra, Alexis växer och mår bra är 7 veckor i morgon. tiden bara rinner i väg. Kram från oss

2009-02-23 @ 13:20:27
Postat av: Hanna

Sabina: tack för tipset! Ja, vi ska fundera lite till när det gäller skötbordet. På vägg eller inte?? För- och nackdelar med båda, så klart.

Härligt att allt är bra med er och lilla Alexis. Pussa henne från oss!

KRAM

2009-02-23 @ 14:37:28
Postat av: Bea

Ja man är faktiskt dålig på att uppskatta det man har ibland! Jag får också ibland en sån där känsla "vad underbart livet är" och det gäller Att ta vara på tillfället när man känner så för nästa dag kanske allt bara känns skit, eller skit, bajs crap ;) ses imorgon vännen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback