Bäst på länge...

Helgen som passerat har varit den bästa på mycket, mycket länge. Ingen panna som krånglat och inga skador, skönt.

Ledig i fredags och solen var framme och började värma min frusna, numera oxå runda, kropp.
Promenerade med hunden på morgonen, solade på altanen, en dusch och sedan en sväng på staden med syster och Hannes. Vi lunchade på Radjos och kikade lite i affärer.
På kvällen belv det hämtmat med älsk och Talang på TV. Lungt, skönt och mysigt.

Med lördagen kom oxå sommaren till Hudik. Ljuvliga värme!
Pär tog en fisketur med killarna på fm och jag myste med prinsen i Sanna medan mamman förberedde tjejmiddag. Vi satt ute på filten, gungade och hade det härligt i sommarvärmen. Mosters hjärta!
Efter fiske och barnvaktning for vi mot Hassela och familjen Sjöstrand-Lindh. Där blev det grillning och trevligt umgänge och så klart en hel del mys med Thyran och lilla Stina, nu tre veckor gammal.
Tänk att vi snart får hem en sån där liten! Jag? Vi? Hur ska det gå? Kan vi ta hand om ett sånt litet liv verkligen? De är ju så himla, himla, små.... Längtar.

Igår var det söndag och morsdag. Jag låg i solstolen på altanen mest hela dagen, varvat med lite hänga tvätt. Pär tvättade bilen och pysslade med lite måste-göra.
På eftermiddagen blev det middag och tårta hos mamsen på maln. Hon fick en solstol av oss i morsdagspresent.

Känns som att det blev en lång ledighet den här helgen och det bästa är ju när Pär oxå är ledig. Men nu dröjer det till nästa gång. Semestertiderna är på ingång och då blir det en himla massa jobb innan darling får gå på ledigt.
Men sen ska vi bara vara och mysa - alla tre.

41 dagar kvar....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback