Feber + Furuvik

Ja, som sagt. Miran fick ju feber dagen innan vi skulle till Furuvik, ingen dålig sådan heller. 39,4 var hon uppe i på torsdageftermiddag....

Samma visa på fredagen innan vi skulle åka, 39,1 men på bra humör åt duktig som vanligt och inget snor eller hosta. Knepig sjuka, men vi höll tummarna att det skulle vända.
Kom fram till campingen i Furuvik vid 14-tiden och installerade oss i stugorna.
Middagen på Furuviks Brygga var toppenbra, men vår sjuka och duktiga fis blev trött mot slutet och vi fick fylla på med Alvedon innan hon slocknade som ett ljus vid 20:00.

Fortfarande feber på lördagmorgon.... Ipren innan djurparken. Vi hade en bra dag även om tösen inte var i 100%-ig form. Såg många djur och åkte karuseller som Miran INTE ville kliva ur... :S Blir defenitivt ett återbesök nästa år. :)
När vi kom hem visade tempen 36,5 - halleluja! Sen såg vi inte till febern mer.
En tuff natt inatt dock, inte mycket sammanhängade sömn. Nåt har irriterat skruttan och i morse såg vi dom. Prickarna. Hela magen full och lite i pannan.
Tur i oturen kan vi konstatera; tredagarsfeber. Då var en barnsjukdom avverkad iaf.

Idag när vi kom hem igen for vi till kusin Signe som fyller 2 år idag! GrAttiS sTuMpAn!

Ny vecka imorn och bara två veckor till inskolning....... Det närmar sig. Jag tänker vidhålla tanken att det kommer gå finfint. ;)

See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback